Proč Blog?

Proč Blog? Přišlo mi to jako jednoduchá forma, jak být v kontaktu se všemi blízkými a známými. Tak hlavně pište komentáře a dotazy...pokusím se reagovat podle možností.

neděle 20. března 2011

Poslední večer v Kampale na delší dobu...

Tady na blogu řádím, ale asi né na dlouho, protože nebudeme mít net. Zítra totiž míříme do vesnice. Do Malongwe, kde budeme bydlet a pohybovat se budeme i v Buikwe a Kitule. Potkáme se s vedoucí mise v Ugandě a dostaneme úkoly a začneme chodit do škol. Začne tvrdá vojna...uvdíme, jak nám to půjde a jak moc to bude nářočné :)
Tak se jde jíst a na šíšu...mají tady výborný tabák do šíši, neporovnatelný s egyptským nebo českým dováženým asi taky z Egypta.

4 komentáře:

  1. Ahoj Romanko, díky za krásné reportáže z cesty do Ugandy. Přejeme Vám oběma hodně štěstí. Budeme vás pravidelně na tom vašem pobytu sledovat. Zdraví děda a babička

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Romčo,
    dnes jsem dostala od sestřenice Janče na tebe echo. Moc ti držím pěstičky pro všechno, co tě tam čeká. Je to perfektní příležitost, prožít ne jen slyšet, jak se žije jinde než u nás. Kdybych byla v tvých letech, jela bych také, ani minutu bych neváhala. Jak jsem studovala ty necelé tři roky v Itálii, tak to byly jedny z nejkrásnějších let mého života. Moc ráda na ně vzpomínám. Ty jsi v úplně jiném rozměru civilizace, ale určitě tě to hodně obohatí....Ráda tě budu sledovat, jaké dobrodružství tě tam čeká a co budeš prožívat....Měj se moc hezky, Pavla Hlavsová-Škrabanová

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojky Romi,

    teda vy si to tam užíváte:) docela ti závidím, hlavně se drž a něco je tam nauč:) Mirka Nohelová

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Romi, jsem ráda, že se Ti daří a že budeš mít hodně zajímavých a užitečných zážitků.
    Dej na sebe pozor.

    Myslím na Tebe. Pavla

    OdpovědětVymazat